lördag 6 april 2013


Det är vår och det släpps rätt mycket bra musik av nya och gamla artister och jag försöker hålla mig uppdaterad. Jag har avskaffat mitt skägg, vilket känns mycket ovant och obehagligt. Jag har lämnat en massa gamla kläder till Helping Hand. Jag har klippt en slags synthfrisyr. Jag inhalerar medicin. Nog om mig. Lyssna på listan bara.

 

2 kommentarer:

  1. Tack för den välbehövliga musikaliska uppdateringen! Många goa gamla vänner som det var trevligt att få höra vad de har haft för sig sen sist. Alltså Tim Burgess-låten... hela hjärtat smält ju. Ljuvlig!

    Grymt poserat också av Svea!

    SvaraRadera
  2. Svea är grym. Tack för tacket. På nästa lista som jag har gjort ligger Karl Hydes nya The Boy with the Jigsaw Puzzle med. Det är min absoluta favoritlåt just nu. Men även Mathew E. White är en jättefavorit! En solig dag i Brooklyn tänker jag på. Det känns som att mycken musik och många artister har tagit en rolig vända in i någon slags alternativ- & indie- & elektronika- & jazz- & gospel- & soul- & blues-riktning som jag gillar jättemycket. Många gör musik helt enkelt, för musikens skull och inte nischar sig så fruktansvärt.

    SvaraRadera